[BLOG] Betaalbare HR-policies op maat?
 

Hrcheckup helpt de KMO's bij de optimalisering van hun personeelsbeleid om maximaal in orde te zijn met de sociale wetgeving, efficiënt en betaalbaar. 
Betaalbare HR-policies op maat?


Meer en meer krijgen we de vraag voor afzonderlijke HR-policies en HR-documenten. Denk bv. aan een car policy, bike policy, een policy forfaitaire onkosten, occasioneel thuiswerk of vrijwillige overuren. De laatste 2 topics zijn ook mee opgenomen in de nieuwe wet Peeters 2017.

Daarom hebben we nu een soort “menu” uitgewerkt van tientallen HR-documenten die elk apart kunnen aangevraagd worden. U ontvangt dan snel een compleet en praktijkgerichte policy, volledig op maat én betaalbaar, dankzij onze HRcheckup tool.

Ontdek in bijlage op welke manier wij te werk gaan voor KMO’s aan onklopbare tarieven.Hieronder in volgende link een overzicht van de tarieven per HR-document of eventuele combinaties: Aanbod HR policies HRcheckup. Wij kunnen u hier concreet en op maat bij helpen! U kan ons vrijblijvend contacteren voor een Hrcheckup op +32. 475 44 73 38 of via info@hrcheckup.be.